Skip to main content

Button “Hoera, mijn tand is er uit!”

By 6 februari 2014blogs

buttonStel je eens voor. Je bent 4, 5 of misschien wel 6 jaar, en je allereerste tand valt er uit. Hij zat al weken los. Je wiebelde je een ongeluk, hopend dat die losse tand er eindelijk uit zou vallen. Een wiebeltand is immers irritant. Je kunt niet meer goed eten, je bent bang dat je ‘m inslikt of verliest. En je vòelt ‘m steeds! Bovendien: het is hartstikke stoer als je tand er uit is. Vriendjes en vriendinnetjes gingen je al voor. Je bent de held van de dag als jouw tand uit valt. Dan ben je pas echt groot!

Hoe leuk is het niet, als je dan een button kunt opspelden? Lekker groot en opvallend, met allemaal tandjes en de tekst “hoera, mijn tand is er uit!” Dat iedereen meteen kan zien waarom je zo apetrots kijkt.

Zo’n button vonden wij nog niet op de Nederlandse markt. Dus maakten we ‘m zelf. En vanaf vandaag kun je de button kopen. Om op te sturen naar iemand die z’n tand er uit heeft. Om te geven aan je vriendje of vriendinnetje. Om op school in je bureaula te houden (als je een juf of meester bent), zodat een kind waarvan de tand er uit is, de hele dag met de button kan op lopen. Trots als een pauw!

Er zijn 2 verschillende buttons beschikbaar: een gewone button met speld, of een speciale kledingbutton zonder speld. Die werkt met een magneet en is iets duurder (want voor ons ook duurder om te laten maken). De kledingmagneet blijft goed zitten, alleen op hele dikke wintertruien werkt het niet goed. Maar op overhemden, t-shirts en dunne truien blijft ie prima zitten.

Heb jij een button gekocht? Maak een foto van het kind met de button en stuur ‘m per email naar ons. Onder alle inzendingen verloten we een leuke attentie.

Leave a Reply