Skip to main content

Publicatie in NTvM

By 30 januari 2014blogs

publicatie high teethVia onze Facebookpagina werd ik getipt dat er een stukje over High Teeth geschreven is in het vaktijdschrift Nederlands Tijdschrift voor Mondhygiëne. Ik wist dat het ging komen, want ik was een tijdje geleden door iemand benaderd die mij om een persbericht en beeldmateriaal vroeg. Ik had de publicatie echter zelf nog niet gezien, want die tijdschrift koop je niet zomaar even in de winkel. Een exemplaar heb ik jammer genoeg nog niet ontvangen, dus mocht iemand in de gelegenheid zijn het me op te sturen (tegen verzendkosten), graag! Gelukkig heb ik al wel een fotootje mogen zien, dus dat geeft al een idee. We zijn heel trots op deze publicatie en hebben het zeker al gemerkt aan de bestellingen!

Leave a Reply