Skip to main content

High Teeth tandpasta?

By 3 mei 2014blogs

tandpasta makenIk had een winactie op Hip & Hot georganiseerd voor het tandenfee-deurtje. Om kans te maken op het deurtje van de tandenfee vroeg ik, of mensen wilden noemen wat ze nog aan producten misten op de website. Daar werd een aantal keer “tandpasta” genoemd. Dat was niet direct wat ik zelf zou bedenken: tandpasta gooi je toch immers zo in je karretje als je in de supermarkt loopt? Dat ga je toch niet apart bestellen via een website? Toch is er blijkbaar een behoefte aan, bij sommige van de moeders die hier lezen. Het zette me aan het denken. Zou het leuk zijn, als ik mijn eigen tandpastatube ga produceren? Dat wil zeggen: gewoon dezelfde tandpasta-inhoud die je in de winkel koopt, maar dan met een customized “high teeth” verpakking. Wat vinden jullie van dit idee? Moet ik nog wel een adres vinden die dit kan realiseren natuurlijk. Ik heb alvast een filmpje opgezocht met hoe tandpasta gemaakt wordt. Leuk om te kijken met de kinderen! Filmpje!

Leave a Reply