Skip to main content

Help High Teeth aan naamsbekendheid!

By 29 december 2013januari 6th, 2014blogs

screendump gratis downloads gebitIn november heb ik deze website HIGH TEETH opgezet. Ik wil hiermee een nieuwe traditie in het leven roepen: een tandenfeestje geven voor je kind als de allereerste tand er uit valt.

Nu gaat zoiets natuurlijk nooit echt wat worden zonder naamsbekendheid. Ik kan een heel kostbare advertentie in de krant laten zetten, maar dat gaat me te ver voor een project waar ik eigenlijk nauwelijks winst op zal maken. Het inkopen van de producten en het laten ontwerpen van de huisstijl + werkbladen is een behoorlijke investering en er zitten maar hele kleine marges op de verkoop van de producten.

Daarom mijn vraag: misschien kunnen jullie mij helpen met het krijgen van naamsbekendheid? Door bijvoorbeeld op de school waar je werkt of waar je kinderen zitten eens regelen dat High Teeth in de nieuwsbrief en op de website  vermeld wordt? Er is inmiddels een hele collectie met gratis downloads die leuk zijn om te doen, zowel thuis als op school tijdens een project over het gebit. (kijk maar, want ook erg leuk voor de kinderen om in de kerstvakantie te doen als ze zich vervelen!) Elke maand komt er een nieuwe download bij. Ik denk dus dat het een prima tip is voor ouders en scholen!

Ik hoop dat ik op deze manier een deel van de Nederlandse ouders kan bereiken en de mond-tot-mond reclame zo een sneeuwbal-effect krijgt. Ik hoor het graag als er scholen zijn die het oppakken! Dan kan ik dat ook weer op de website vermelden.

Alle publiciteit is welkom, dus heb je geen link met een school, maar wil je wel helpen door bijvoorbeeld er over te bloggen, een stapel flyers bij je tandarts of op je werk leggen, er iets over te twitteren, het tegen je familie, vrienden of collega’s te vertellen of een ergens een poster op te hangen, heel graag!

Bedankt alvast dat je de moeite nam dit te lezen en wellicht kun je mij helpen… 

Het delen van dit bericht via social media is helemaal fijn, want dat vergroot het bereik.

3 Comments

Leave a Reply